STIWOT

Vacature: TracesOfWar - E-mailredacteur

Wie zoeken wij:
Iemand die het leuk vindt om e-mailberichten die binnen komen vanaf de TracesOfWar website te beantwoorden en te verwerken.

Wat ga je doen:
Je gaat binnen Gmail aan de slag met de e-mails die daarop binnen komen, voor alle verschillende redacties die we hebben (Bezienswaardigheden, Personen & Onderscheidingen, Artikelen, Actueel). Wat er binnen komt zijn persberichten van evenementen, vragen over onze website of gerelateerde onderwerpen ("Hebben jullie meer informatie over mijn familielid?"), feedback op onze website ("Er staat hier niet alleen een tank, maar ook een kanon!") en nieuwe toevoegingen ("Jullie hebben deze persoon/locatie nog niet!"). Daarnaast nog allerlei andere soorten mails, waar je vanzelf achter komt.

Voor deze werkzaamheden is het handig dat je een beetje vlot communiceert per e-mail, kan je aardig overweg met fotobewerkingstools en kan je op zijn minst in het Nederlands en Engels een reactie geven.

In eerste instantie zal je begeleidt worden door meer ervaren e-mailredacteurs, maar als alles goed gaat dan sta je al snel op eigen benen. Uiteraard is er altijd mogelijkheid tot overleg en hulp, via e-mail, Facebook of forums.

Let op: alle werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een bericht naar Lennard Bolijn via lennard@tracesofwar.com.

Reageer direct