STIWOT

Vacature: TracesOfWar - Recensent Films & Series

Recensent van films en series

🎬 Wie zoeken wij:
Wacht je net als wij al jaren op de aangekondigde derde serie van de makers van ‘Band of Brothers’ en heb je op Netflix en andere streamingdiensten alle aan de Tweede Wereldoorlog gerelateerde series al gebingewatched? Vind je het bovendien leuk om je mening over films en series te delen met een groot publiek? Dan ben jij misschien de vrijwilliger waar we naar zoeken!

🎬 Wat ga je doen:
Als recensent bespreek je recente films en series over de Tweede Wereldoorlog, die nog niet behandeld zijn op onze website. Je hebt deze op eigen initiatief bekeken of ontvangt van ons een recensie-exemplaar of screeninglink.

In recensies geef je een bondige, maar pakkende beschrijving van de inhoud. Daarbij leg je extra de nadruk op de geschiedenisfeiten, want TracesOfWar is een geschiedeniswebsite, geen filmwebsite. Daarnaast geef je een goed onderbouwd oordeel, dat een stuk dieper gaat dan de constatering dat iets spannend of juist saai is. Je recensies worden beoordeeld door onze eindredactie en worden vervolgens door jou op de website geplaatst.

Om je geschiktheid te beoordelen, ontvangen we na aanmelding graag een proefrecensie van je.

Let op: alle werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een bericht naar Kevin Prenger via k.prenger@tracesofwar.com

Reageer direct