STIWOT

Kerst- en nieuwjaarsboodschap STIWOT 2017

Nog even en we vieren Kerstmis en luiden een nieuw jaar in. Zoals u van ons gewend bent, sluiten we het jaar weer af met een korte terugblik op het afgelopen jaar.

2017 was voor STIWOT een jaar van grote veranderingen. De websites WW2Awards.com en WO2Actueel.nl werden geïntegreerd op TracesOfWar.com. Ook de inhoud van Go2War2.nl zal binnenkort hierheen verhuizen. Met al onze websites overzichtelijk op één webadres ontstaat er meer interactie tussen de verschillende onderdelen. Bij bijvoorbeeld een artikel over het Ardennenoffensief heeft u direct toegang tot lijsten van alle relevante bezienswaardigheden en personen die tijdens deze slag onderscheiden werden. U hoeft als bezoeker dus niet meer te surfen van de ene naar de andere website voor meer informatie, maar vindt alles op TracesOfWar.com.

Hoewel de Tweede Wereldoorlog centraal zal blijven staan, biedt TracesOfWar.com ook informatie over andere oorlogen. Er zijn de afgelopen jaren al vele duizenden bezienswaardigheden van andere oorlogen toegevoegd en ook is het nu mogelijk om onderscheidingen van andere oorlogen toe te voegen aan personen die ook tijdens de Tweede Wereldoorlog onderscheiden werden. Verdere uitbreidingen zijn afhankelijk van wat we als team aankunnen. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar. Heeft u interesse om aan onze website bij te dragen? Stuur dan een e-mail aan info@stiwot.nl voor meer informatie.


Kerstmis 1943, vermoedelijk ergens in Italië. Drie Amerikaanse soldaten genieten van hun kerstdiner dat is ‘opgediend’ op de motorkap. De soldaat rechts behoort tot de 3rd Infantry Division, de andere twee tot de 163rd Signal Company. (Foto: U.S. Army Signal Corps)

Op de valreep van een nieuw jaar willen wij u als bezoeker van onze websites en/of deelnemer aan onze battlefieldtours bedanken voor uw belangstelling voor onze activiteiten. Veel dank ook aan onze donateurs voor hun steun. Onze vrijwilligers verdienen vanzelfsprekend eveneens veel waardering voor het geweldige werk dat het afgelopen jaar weer geheel onbaatzuchtig is volbracht. In 2018 hopen we weer op ieders bijdrage, feedback en interesse te mogen rekenen.

Namens al onze medewerkers en het STIWOT-bestuur wensen we iedereen heel fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2018!