STIWOT

De complete Hitler biografie in woord en beeld!

Deze actie is op 16 april beeindigd.


In samenwerking met Dutch FilmWorks organiseert STIWOT een aantrekkelijke voordeelaktie rondom de nieuwe Hitler biografie "Adolf Hitler: Opkomst en ondergang". Deze biografie bestaat uit een 5 DVD Box en het boek "Hitlers Mein Kampf" van de bekende historicus Werner Maser. Een recensie van dit product is te vinden op Go2War2.nl.

DVD's:
- Hitler man en myth: over de obsessie van een volk voor één man;
- Plotting to kill Hitler: de 9 levens van Hitler, ontsnapt aan alle aanslagen;
- Adolf Hitler & Eva Braun: naïef meisje verliefd op de verkeerde man of berekenende carrièrevrouw?;
- High Hitler: een wereldleider onder invloed van drugs en ziekten;
- The death of Adolf Hitler: de laatste dagen van Adolf Hitler.

Boek:
- Hitlers Mein Kampf: het ruim 400 pagina's tellende boek over Hitlers "Mein Kampf" met uitgebreide tekstcitaten, commentaar en uitleg geschreven door Werner Maser.

Deze boxset heeft een waarde van € 69,99 maar is ter introductie tijdelijk voor € 49,99 verkrijgbaar. Als bezoeker van STIWOT ontvangt u nog eens een extra korting van maar liefst € 10,00 op deze boxset. Zodoende betaalt u geen € 49,99 maar slechts € 39,99!

Bestellen kan hier met de actiecode "stiwot". Let u erop dat u deze actiecode gebruikt bij het ingeven van uw bestelling!


Dutch FilmWorks is de grootste onafhankelijke filmdistributeur van Nederland. Onderdeel van Dutch FilmWorks is House of Knowledge, de grootste documentaire en special interest DVD uitgever van Nederland en Belgie op het gebied van educatie, historie, sport en lifestyle.

In de samenstelling van haar producten richt House of Knowledge zich op de wensen van haar klanten. Producten van House of Knowledge zijn van hoge inhoudelijke kwaliteit en bieden informatie die op een aangename wijze kan worden geconsumeerd. Om dit doel te bereiken brengt zij exclusief de documentaire producten van onder andere National Geographic, Discovery Channel, History Channel en Biography Channel.

Met de internetwinkel HoKShop.com is haar volledige catalogus online beschikbaar. Tevens biedt de internetwinkel een compleet aanbod van alle DVD's op het terrein van documentaires en special interest. Op het vlak van de Tweede Wereldoorlog is House of Knowledge haar activiteiten momenteel sterk aan het uitbreiden. De biografie "Adolf Hitler: Opkomst en ondergang" is hier een mooi voorbeeld van.