STIWOT

Partner: Just Publishers / Entertainment

De in Hilversum gevestigde dvd-distributeur Just Entertainment en de boekenuitgeverij Just Publishers hebben een groot assortiment oorlogstitels. Samen met deze bedrijven organiseert STIWOT verschillende acties, zoals prijsvragen en verlotingen, voor zowel donateurs als bezoekers van onze websites.

Just Entertainment richt zich met kwaliteitstitels van onder andere de BBC, Bavaria en Polar Films op kijkers die geÔnteresseerd zijn in de achtergronden van de 1e en 2e Wereldoorlog. Bekende titels zijn bv: 1914-18: World War I, Auschwitz, Nazis a warning from history, Gladiators of WWII en Stalingrad. De dvdís hebben een uitstekende kwaliteit en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Just Publishers heeft een snel groeiend fonds van boeken over 2e wereldoorlog. Inmiddels verschenen onder andere: Rotterdam mei 40 (Aad Wagenaar) en Voor FŁhrer, volk en vaderland (Sytze van der Zee) in een herziene editie bij Just. Daarnaast brengen ze Cornelius Ryanís De langste dag, De laatste slag en Een brug te ver uit. Verder is Just Publishers bekend om de boek/DVD combinaties zoals Getuigen van Westerbork (Willy Lindwer), De laatste zeven maanden van Anne Frank (Willy Lindwer) en Operatie Valkyrie (G.S. Graber). Een andere belangrijke reeks is Ooggetuigen 1939-1945 waarin Wiking (Henk Kistemaker) en Settela (Aad Wagenaar) inmiddels zijn verschenen.
Just Publishers is ook de uitgever van Wereld in Oorlog (het enige Nederlandstalige blad dat exclusief over de 1e en 2e Wereldoorlog bericht). STIWOT werkt mee aan de inhoud van dit magazine. Meer informatie over dit magazine is te vinden op wereldinoorlog.nl.

Kijk voor meer informatie op: justentertainment.nl en justpublishers.nl.
Al onze producten zijn ook te bestellen via onze webshop: justwebshop.nl.