STIWOT

Partner: Deutsches Wehrkundearchiv

STIWOT en Das Deutsches Wehrkundearchiv zijn een partnerschap aangegaan. Doel van het partnerschap is een vergroting van de kennis over de geschiedenis van het Duitse leger door middel van wederzijdse informatie uitwisseling en samenwerking. De samenwerking is hierbij vooral gericht op het uitwisselen van informatie en afbeeldingen over de Wehrmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Das Deutsches Wehrkundearchiv is een organisatie die door het verzamelen van archiefmateriaal en het uitgeven van boekwerken en digitale media de bekendheid met de historie van het Duitse leger in al haar facetten wil vergroten. Deze doelstelling sluit voor het tijdperk van de Tweede Wereldoorlog naadloos aan bij de doelstellingen van STIWOT.Voor STIWOT donateurs is het extra aantrekkelijk om een aankoop te doen uit het assortiment van Das Deutsche Wehrkundearchiv door de volgende samenwerking:
- Das Deutsches Wehrkundearchiv biedt over haar gehele assortiment (met uitzondering van de verzendkosten) een vast kortingspercentage van 20% aan STIWOT donateurs.

Voor het verkrijgen van het bovenstaande voordeel dienen STIWOT donateurs bij het bestellen via de website van Das Deutsches Wehrkundearchiv in het bestelvak "Organisation" te vermelden: "STIWOT - "donateurnummer", waarbij zij hun donateurnummer dienen te vermelden in plaats van de tekst "donateurnummer".

De bedrijfsgegevens:
Das Deutsches Wehrkundearchiv
Kändlerweg 1
32791 Lage, Duitsland