STIWOT

Sights

Het onderwerp is mondiale oorlogsgeschiedenis, verteld vanuit militair, politiek en maatschappelijk gebied. TracesOfWar is een samenvoeging van de vroegere websites Go2War2.nl, Oorlogsmusea.nl, WW2Awards.com en WO2Actueel.nl. Over vijf domeinen (Artikelen, Bezienswaardigheden, Actueel, Personen, Onderscheidingen) is de inhoud van deze websites hier verdeeld. In het onderdeel ‘Thema’s’ worden onderdelen uit deze domeinen thematisch gebundeld. We werken eraan de inhoud van de website tweetalig te presenteren, in het Nederlands en Engels.

Hoewel de nadruk ligt op de Tweede Wereldoorlog streven we ernaar in elk domein ook andere oorlogen te behandelen. Het domein Bezienswaardigheden loopt daarbij het verst vooruit. Een overzicht van alle hier reeds toegevoegde oorlogen of periodes vindt u hier. Rechtsboven op de hoofdpagina kunt u selecteren of u zich wilt beperken tot de Eerste en/of Tweede Wereldoorlog of dat u informatie over alle periodes zichtbaar wilt maken.

TracesOfWar.com wordt volledig onderhouden en bijgewerkt door een enthousiast team van ongeveer vijftig (internationale) vrijwilligers. De medewerkers van deze website zijn onafhankelijk en zijn aan geen politieke denkbeelden of groeperingen gebonden.