Over STIWOT

Algemeen

Algemeen

STIWOT (Stichting Informatie Wereldoorlog Twee) is een non-profitorganisatie met als doel het beoefenen van objectieve geschiedschrijving ter bevordering van kennis over oorlogen op maatschappelijk, cultureel, militair, politiek en economisch gebied bij een zo breed mogelijk publiek.

STIWOT houdt zich primair bezig met het publiceren van informatie over de Tweede Wereldoorlog voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Daarnaast wordt ook informatie over andere oorlogen gepubliceerd, variërend van de Amerikaanse Burgeroorlog tot recente conflicten.

Alle werkzaamheden voor STIWOT worden door ruim tachtig zeer enthousiaste vrijwilligers verricht. Zij hebben verschillende maatschappelijke achtergronden en vakgebieden (nationaal en internationaal). Deze combinatie van achtergronden en kwaliteiten maakt het mogelijk voor STIWOT om een ruime diversiteit aan activiteiten te kunnen ontplooien.

STIWOT ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties om alle activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. Als u ons graag wilt steunen, dan kunt u via deze link ook STIWOT-donateur worden!

Voor onze privacyverklaring, onze disclaimer, ons copyright- en cookiesbeleid kunt u hier terecht.

Indien u een vraag of opmerking hebt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

STIWOT is ook actief op sociale media via TracesOfWar. Volg ons om eenvoudig op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.


STEUN ONS DIGITALE ERFGOED

STEUN STIWOT

Doneer

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Tracesofwar!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Logo

STIWOT (Stichting Informatie Wereldoorlog Twee) is een Nederlandse ANBI organisatie.

RSIN: 810512890

Doneer met belastingvoordeel

CONTACTINFORMATIE

Postbus 44, 1170AA Badhoevedorp
Nederland

Logo